joomla templates

ecoclima

A+ R A-

Presostat mecanic S4510, S4520, S4530

Detalii produs

Presostat mecanic pentru presiunea diferenţială Model S4510, S4520, S4530 contact interschimbabil
Caracteristici speciale : Principiul de masurare al presostatului este mecanic cu arc diafragma, respectiv, pentru gamele de presiune mai mare, cu un piston încărcat.

Durata de viaţă ridicata, rating mare de contact şi design compact caracterizează presostatul diferenţial. Utilizandu-se piese de înaltă calitate şi un micro contact s-a obţinut o fiabilitate şi precizie remarcabilă.

Fiabilitate de comutare şi de lungă durată sunt garantate de către un contact placat cu argint, sau placat cu aur opţional.

Domenii de aplicare :

* Presostatele mecanice pentru presiune diferenţială sunt potrivite pentru toate domeniile, în cazul în care un semnal electric este legat la o anumită valoare de presiune diferenţială.
Acestea sunt special proiectate pentru aplicaţii de control şi monitorizare presiuni diferenţiale la filtre, măsurarea nivelului şi măsurarea debitului, sau pentru utilizarea universală în construcţii de maşini.

Caracteristicile produsului :

* Presostatele au intervale reglabile de presiune între 0,3 bar şi 50 bar. Ieşirea de comutare poate fi setata în intervalul domeniului de masura respectiv.
Conectorul electric conform DIN 43650 permite montarea deschisa . Aceasta înseamnă o usurinta excelenta de service si intretinere.
Funcţia de comutare este realizata de un contact interschimbabil. Punctul de comutare poate fi reglat prin intermediul unui şurub central.

 

Search

Parteneri

Parteneri