joomla templates

ecoclima

A+ R A-

Presostate electronice MagSwitch

Detalii produs

Presostate electronice MagSwitch Model S1100 si S1200.
Unul sau două puncte de comutare reglabile sau un punct de comutare reglabil cu histerezis reglabil.
Presostat compact electronic MagSwitch pentru monitorizarea presiunii. Şuruburile de reglare sunt utilizate pentru a stabili punctul de comutare sub presiune. LED-urile integrate indică starea de comutare actuala.

Principiul de măsurare non-impact bazat pe efect Hall conduce la un nivel ridicat de repetabilitate şi durabilitate, chiar şi în cazul unui număr mare de cicluri.Funcţiile de contact (normal deschis / normal închis) şi tipurile de contact (p-comutare / n-comutare) sunt disponibile ca dotări opţionale. Conexiunea la presiune fara elastomeri permite presostatului sa fie utilizat in multe medii lichide şi gazoase. Diafragma permite, de asemenea, utilizarea fără nici o problemă in instalatii in care apare simultan si presiune şi vacuum.

Caracteristici- măsurare non-contact - durata lunga a ciclului de viaţă- foarte bună repetabilitate- una sau două ieşiri de comutare - reglare simpla a punctelor de comutare - LED-indicaţie stare - design compact - conexiune de presiune din alamă - comutare p sau n
Intervale de măsurare:

*reglarea pentru presiune pozitiva variază de la 0.005 până la 600bar
*vacuum până la - 900mbar

Aplicaţii :
*inginerie mecanică
*tehnologie de vacuum
*tehnologie de refrigerare *monitorizare filtre
*masuratori de nivel.

 

Search

Parteneri

Parteneri